Výsuvné markýzy

7 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Terasa, balkon nebo jiné venkovní prostory se neobejdou bez markýzy. V BAUHAUS naleznete široký výběr výsuvných markýz, které jsou nejen praktické, ale na vaší terase nebo balkonu zastanou i funkci stylového dekorativního prvku.

    Kloubové markýzy jsou navrženy tak, aby umožňovaly snadnou manipulaci a poskytovaly rozlehlý stín. Ručně zatahovací markýzy jsou jednoduché na obsluhu, a tak jejich vysunutí zvládne opravdu každý. Kvalitní markýzové plátno je odolné vůči povětrnostním vlivům a slunečnímu záření, což zajišťuje dlouhou životnost markýzy. Jejich elegantní design pak snadno zakomponujete do jakéhokoli exteriéru, a to díky dostupnosti široké škály vzorů a barev. Výběr záleží pouze na vašich preferencích.

    Pokud hledáte vhodné řešení pro menší prostory, ideální volbou pro vás může být markýza na balkon. Tyto kompaktní a účinné markýzy poskytují ideální míru stínění pro menší venkovní prostory, aniž by zabíraly příliš mnoho místa. K dostání jsou hned v několika rozměrech. Při výběru je třeba zohlednit celkovou šířku markýzy a délku výsuvu.