Herkules Vibrační deska RP 1100 B

4 kW; 10,7 kN
Zhutňování dlažebních kostek a dalších podkladů
Páka na rukojeti pro zapínání a vypínání vibrací
Skládací rukojeť umožňuje snadné ovládání a lepší mobilitu
Startování pomocí startovacího lanka
Včetně ochranné rohože pro zhutňování dlažebních kostek
8 690,-

Ověřit dostupnost

Nedostupné online
V odborných centrech nedostupné
Artiklové číslo 20820260

Popis produktu

Vibrační deska RP1100B od značky Herkules je praktickým pomocníkem při stavbách domů a pro všechny, kteří většinu svého času tráví prací na zahradě. Díky této vibrační desce můžete bez námahy zhutňovat dlažební kostky a jiné druhy podkladů. Vibrační deska Herkules je vybavena chráněným klínovým řemenem, ochrannou rohoží z PU, speciálním pojezdovým zařízením a skládacími rukojeťmi pro lepší mobilitu. Je vhodná jak pro dláždění, tak i pro stavbu cest, zahrad a zahradní architekturu. Vibrační deska je poháněna normálním benzinem, je také potřeba zajistit dostatek motorového oleje v přístroji. Vibrace lze zapínat a vypínat prostřednictvím páky na rukojeti. Motor se startuje startovacím lankem.

Hodnocení

Hodnocení

1.00
2 Hodnocení
0
0
0
0
2
Neověřený nákup

Špatně startuje od samomého počátku

Již jako nový se motor dařilo nastartovat tak po půl hodině pokusů. Karburátor nemá primer a tak je to čím dál tím horší. Po 3 letech uvažuji o odhození do šrotu. Pokud se motor nastartovat podaří, pak pracuje celkem dobře. Celkově však spíše k zlosti.

Neověřený nákup

Nedoporučuju

Jakmile je vibrační deska po záruce, tak je nemožnost sehnat pozáruční servis. Po x telefonátech Bauhaus netuší, kde servis provést a na kontaktu, který mi dali, taky odmítli servis této značky provést.