Balkonové dveře

12 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Balkonové dveře u nás najdete v několika variantách. Stejně jako okna, i dveře na balkon dotvářejí celkový vzhled interiéru. Zároveň do místnosti vypouštějí více světla. Prozkoumejte BAUHAUS sortiment balkonových dveří a vyberte si ty své.

     

    Podobně jako při výběru plastových oken, i v tomto případě je vhodné brát v úvahu několik klíčových parametrů. Jedná se především o typ zasklení, počet komor a tepelnou izolaci. Zapomenout nesmíme ani na rozměry, dekor dřeva či orientaci a způsob otevírání balkonových dveří.

     

    V našem sortimentu naleznete balkonové dveře se zasklením typu dvojsklo. To zajišťuje optimální zvukovou i tepelnou izolaci. Obojí lze navýšit montáží okenního těsnění. K dispozici jsou balkonové dveře s pětikomorovým rámem vyztuženým ocelovými profily. Díky tomu je rám pevný, nekroutí se a rovněž podporuje izolační schopnosti dveří. Plastové balkonové dveře můžete vybírat z několika variant rozměrů dle jejich šířky. Samozřejmostí je možnost volby levého anebo pravého otevírání. Po zvážení těchto klíčových atributů balkonových dveří, již zbývá jen jediné – volba barvy či dekoru dřeva.